Aanmelden voor de nieuwsbrief

 

Wilt u graag de nieuwsbrief ontvangen die 2 x per jaar uitkomt?

Dan kunt u zich direct aanmelden via het onderstaande contactformulier

 

Sepsis en daarna houdt u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rond sepsis(onderzoek), behandeling en nazorg.  Dat gebeurt via de nieuwsbrief (2 x per jaar) + maximaal 3 nieuwsberichten. Wilt u die ontvangen, vermeldt u dan de volgende tekst op het contactformulier hieronder:

‘Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief’

(Zie bij de Privacy-verklaring en het Privacy-document).

 

Sepsis Lotgenoten Dag, een dag met informatie, nieuws, uitwisseling en ontmoeting
Sepsis Lotgenoten Dag, een dag met informatie, nieuws, uitwisseling en ontmoeting

Op 19 september 2020 werd een online Sepsis Lotgenoten Dag gehouden. Op 21 september 2019 werd de Sepsis Lotgenoten Dag gehouden op locatie, zie hier voor een verslag. Via de nieuwsbrief/nieuwsberichten blijft u van dit soort activiteiten op de hoogte. Verder vindt u veel informatie op de website, in rubrieken als ‘Artikelen en onderzoek’, ‘Veel gestelde vragen‘ en ‘Video, media en meer’. Bent u geïnteresseerd in lotgenotencontact, een gratis informatiefolder over sepsis, de workshop Herstellen na sepsis, het boek Sepsis en daarna of de begeleidingsmogelijkheden vanuit Sepsis en daarna, zie bij alle mogelijkheden.

 

Welk getal is hoger: 2 of 9? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)

 

Hebt u een vraag? Of wilt u het boek Sepsis en daarna bestellen?

Dat kan ook via deze pagina. Zie daarvoor het contactformulier hieronder.

 

Het boek Sepsis en daarna bestellen

(boek + verzending binnen Nederland: totaal 20,00 €, zie voor verzending buiten Nederland of verzending van meerdere boeken de boekpagina.) Per 1-1-2019 is het nieuwe BTW tarief ingegaan, waarmee de prijs van het boek 15,50 euro is geworden. De 20 euro is inclusief 4,50 verzendkosten. Bestellen gaat als volgt:

Boek Sepsis en daarna
Boek Sepsis en daarna

Vermeldt u s.v.p. de onderstaande, correct ingevulde tekst op het contactformulier onderaan deze pagina. U kunt daarvoor ook onderstaande tekst kopiëren en plakken, hieronder, in het ‘Bericht’ op het contactformulier (helemaal onderaan de pagina).

 

“Ik wil graag ……exemplaar/exemplaren van het boek Sepsis en daarna bestellen en maak het bedrag  á ……………….vooraf over (op rekeningnummer NL89ASNB0708399193, t.n.v. Mevr. I. Nutma-Bade). 

Stuurt u de zending a.u.b. op naar:

(naam)……………………..

(straat + huisnummer)………………………..

(postcode + woonplaats)……………………..

 

Welk getal is hoger: 1 of 7? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)