AANMELDING NIEUWSBRIEF

Home > Aanmelding nieuwsbrief

 

Wilt u graag de nieuwsbrief ontvangen die 2 x per jaar uitkomt? Dan kunt u zich op deze pagina daarvoor aanmelden, zie het contactformulier. 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

 

Sepsis en daarna houdt u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rond sepsis(onderzoek), behandeling en nazorg.  Dat gebeurt via de nieuwsbrief (2 x per jaar) + maximaal 3 nieuwsberichten. Wilt u die ontvangen, vermeldt u dan de volgende tekst op het contactformulier hieronder: ‘Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief’

(Zie bij de Privacy-verklaring en het Privacy-document).

Sepsis Lotgenoten Dag 2018
Sepsis Lotgenoten Dag 2018

Op 19 september 2020 en 18 september 2021 werd een online Sepsis Lotgenoten Dag gehouden. In 2018 en 2019 en 2022 werd de Sepsis Lotgenoten Dag gehouden op locatie, zie hier voor een verslag. Via de nieuwsbrief/nieuwsberichten blijft u van dit soort activiteiten op de hoogte. Verder vindt u veel informatie op de website, in rubrieken als ‘Artikelen en onderzoek’, ‘Veel gestelde vragen‘ en ‘Video, media en meer’. Bent u geïnteresseerd in lotgenotencontact, een gratis informatiefolder over sepsis, de workshop Herstellen na sepsis, het boek Sepsis en daarna of de begeleidingsmogelijkheden vanuit Sepsis en daarna, zie de homepage.

Welk getal is hoger: 4 of 8? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)


Hebt u een vraag? Of wilt u het boek Sepsis en daarna bestellen?

Dat kan ook via het bovenstaande contactformulier. Hieronder vindt u de informatie over de kosten, etc. van het boek Sepsis en daarna.

 

Het boek Sepsis en daarna 

(boek + verzending binnen Nederland: totaal 20,50 €, zie voor verzending buiten Nederland of verzending van meerdere boeken de boekpagina.) Per 1-1-2019 is het nieuwe BTW tarief ingegaan en is de papierprijs gestegen, waarmee de prijs van het boek 16,00 euro is geworden. De 20,50 euro is inclusief 4,50 verzendkosten. Bestellen gaat als volgt:

 

Vermeldt u s.v.p. de onderstaande, correct ingevulde tekst op het contactformulier op deze pagina. U kunt daarvoor ook onderstaande tekst kopiëren en plakken in het ‘Bericht’ op het contactformulier (hierboven).

 

“Ik wil graag ……exemplaar/exemplaren van het boek Sepsis en daarna bestellen en maak het bedrag  á ……………….vooraf over (op rekeningnummer NL89ASNB0708399193, t.n.v. Mevr. I. Nutma-Bade). 

Stuurt u de zending a.u.b. op naar:

(naam)……………………..

(straat + huisnummer)………………………..

(postcode + woonplaats)……………………..

 

Boek Sepsis en daarna