CONTACT

Home > Over mij/contact > contact

 

Op deze pagina vindt u alle contactgegevens en ook het contactformulier om uw vragen te stellen of het boek Sepsis en daarna te bestellen.

 

[/swifty_grid_column]

 

[/swifty_text][/swifty_grid_column]

 

Op deze pagina

 

 

[/swifty_text][/swifty_grid_column]

Stel uw vraag rond sepsis, advies of begeleiding

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

 

Wilt u de digitale informatiefolder ontvangen?

Het boek Sepsis en daarna bestellen

Contactgegevens

Idelette Nutma-Bade
Telefoonnummer: 06-41271004
Postadres: Taco Scheltemastraat 18, 2597 CP Den Haag
Kvk nummer: 56090838
Bankrekeningnummer: NL89ASNB0708399193, t.n.v. Mevr. I. Nutma-Bade

 

Zie de Privacy-verklaring en het Privacy-document (i.v.m. AVG wetgeving).

 

Bij Linked-In kunt u mij ook vinden. Voorheen was ik, samen met Rob Bruntink, beheerder van de website ‘opeenicliggen’ voor (ex-)IC-patiënten en hun naasten, die is op 12 nov. 2018 overgegaan in de nieuwe website www.icconnect.nl. Sepsis en daarna heeft ook een Facebookpagina: de Facebookpagina Sepsis en daarna.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

 

De nieuwsbrief komt 2 x per jaar uit. Daarnaast worden er 2 á 3 tussentijdse nieuws- of aankondigingsberichten verstuurd. U kunt op elk moment de nieuwsbrief afzeggen.

Ga naar deze pagina en meld u direct aan.

 

Wilt u de digitale informatiefolder ontvangen?

 

Sepsis en daarna stuurt u die graag toe. In deze folder vindt u uitleg over sepsis voor ex-patiënten en naasten en ook een aantal handreikingen. Vul het contactformulier in, vermeld dat het om de informatiefolder gaat en ontvang deze informatie-folder in uw mailbox. Wilt u de folder graag per post ontvangen? Dan kunt u dat ook aangeven. Ga direct naar het contactformulier.

 

Het boek Sepsis en daarna bestellen?

 

Informatie

De totale kosten voor boek + verzending binnen Nederland zijn totaal 21,00 €. Zie voor verzending buiten Nederland of verzending van meerdere boeken de boekpagina. (Per 1-1-’19 is het nieuwe BTW tarief ingegaan en per mei ’22 is de papierprijs verhoogd, waarmee de prijs van het boek 16,50 euro is geworden). De 21,00 euro is inclusief 4,50 verzendkosten.

 

Bestellen

Bestellen gaat als volgt:

Vermeldt u s.v.p. de onderstaande, correct ingevulde tekst op het contactformulier hieronder. U kunt daarvoor ook onderstaande tekst kopiëren en plakken, hieronder, in het ‘Bericht’ op het contactformulier hieronder.

 

“Ik wil graag ……exemplaar/exemplaren van het boek Sepsis en daarna bestellen en maak het bedrag  á ……………….vooraf over (op rekeningnummer NL89ASNB0708399193, t.n.v. Mevr. I. Nutma-Bade). 

Stuurt u de zending a.u.b. op naar:

(naam)……………………..

(straat + huisnummer)………………………..

(postcode + woonplaats)……………………..“

Contactformulier

Voor al uw vragen, of wanneer u iets wilt delen:  gebruik onderstaand contactformulier/use the form below for all your questions.

Welk getal is hoger: 6 of 4? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)