CONTACT

Home > Over mij/contact > contact

 

Op deze pagina vindt u alle contactgegevens en ook het contactformulier om uw vragen te stellen of het boek Sepsis en daarna te bestellen.

 

[/swifty_grid_column]

 

[/swifty_text][/swifty_grid_column]

 

Op deze pagina

 

 

[/swifty_text][/swifty_grid_column]

Direct naar het contactformulier, stel uw vraag

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

 

Wilt u de digitale informatiefolder ontvangen?

Het boek Sepsis en daarna bestellen

Contactgegevens

Idelette Nutma-Bade
Telefoonnummer: 06-41271004
Postadres: Taco Scheltemastraat 18, 2597 CP Den Haag
Kvk nummer: 56090838
Bankrekeningnummer: NL89ASNB0708399193, t.n.v. Mevr. I. Nutma-Bade

 

Zie de Privacy-verklaring en het Privacy-document (i.v.m. AVG wetgeving).

 

Bij Linked-In kunt u mij ook vinden. Voorheen was ik, samen met Rob Bruntink, beheerder van de website ‘opeenicliggen’ voor (ex-)IC-patiënten en hun naasten, die is op 12 nov. 2018 overgegaan in de nieuwe website www.icconnect.nl. Sepsis en daarna heeft ook een Facebookpagina: de Facebookpagina Sepsis en daarna.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

 

De nieuwsbrief komt 2 x per jaar uit. Daarnaast worden er 2 á 3 tussentijdse nieuws- of aankondigingsberichten verstuurd. U kunt op elk moment de nieuwsbrief afzeggen.

Ga naar deze pagina en meld u direct aan.

 

Wilt u de digitale informatiefolder ontvangen?

 

Sepsis en daarna stuurt u die graag toe. In deze folder vindt u uitleg over sepsis voor ex-patiënten en naasten en ook een aantal handreikingen. Vul het contactformulier in, vermeld dat het om de informatiefolder gaat en ontvang deze informatie-folder in uw mailbox. Wilt u de folder graag per post ontvangen? Dan kunt u dat ook aangeven. Ga direct naar het contactformulier.

 

Het boek Sepsis en daarna bestellen?

 

Informatie

De totale kosten voor boek + verzending binnen Nederland zijn totaal 20,00 €. Zie voor verzending buiten Nederland of verzending van meerdere boeken de boekpagina. (Per 1-1-2019 is het nieuwe BTW tarief ingegaan, waarmee de prijs van het boek 15,50 euro is geworden). De 20 euro is inclusief 4,50 verzendkosten.

 

Bestellen

Bestellen gaat als volgt:

Vermeldt u s.v.p. de onderstaande, correct ingevulde tekst op het contactformulier hieronder. U kunt daarvoor ook onderstaande tekst kopiëren en plakken, hieronder, in het ‘Bericht’ op het contactformulier hieronder.

 

“Ik wil graag ……exemplaar/exemplaren van het boek Sepsis en daarna bestellen en maak het bedrag  á ……………….vooraf over (op rekeningnummer NL89ASNB0708399193, t.n.v. Mevr. I. Nutma-Bade). 

Stuurt u de zending a.u.b. op naar:

(naam)……………………..

(straat + huisnummer)………………………..

(postcode + woonplaats)……………………..“

Contactformulier

Voor al uw vragen, of wanneer u iets wilt delen:  gebruik onderstaand contactformulier/use the form below for all your questions.

Welk getal is hoger: 2 of 7? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)